domingo, 22 de febrero de 2009

Bursitis*

* Bursitis: Inflamación de la bursa, que es una estructura en forma de bolsa, que se sitúa entre huesos, tendones y músculos, con una función facilitadora del movimiento de dichas estructuras entre sí.
Fuente: http://es.wikipedia.org/wiki/Bursitis


Una semana de molestias en la cadera que, en alguna ocasión, no me permetían casi ni andar: así es como se podría resumir estos siete últimos días (del viernes día 13 al viernes día 20).
El viernes me infiltraron la bursitis de la cadera y parece que la cosa va algo mejor, habrá que esperar un par o tres días más para saber si el antiinflamatorio infiltrado ha actuado eficazmente sobre la inflamación.
Así pues, esta semana ha sido muy tranquila en cuanto a entrenos: han consistido en natación y algún día de rodillo suave.
Ya no tengo pánico a las agujas, lo he perdido durante todo esto tiempo. Cuando hay dolor, dejas de tener miedo de todo lo que antes te aterraba.

8 comentarios:

Lali Vidal dijo...

reina... a millorar-se q et vull veure altre cop a d'alt!
un petó ben fort!
ànims!!

Edu Luque - edumac75@gmail.com dijo...

nuria animo wapa!!!!!!! en nada estaras perfect!!!!!
vamossss!!!!!!!

Furacán dijo...

Venga Núria, ánimo campeona!
A mi las agujas me siguen aterrando y eso que hace un par de años pasé por unas cuantas sesiones de acupuntura pero no podía mirar jajaja
Me quedo con esa frase "Cuando hay dolor, dejas de tener miedo de todo lo que antes te aterraba." Totalmente cierto, es la lección que saqué en limpio de mis experiencias dolorosas :-)

Que te mejores pronto!

bikos!

Anónimo dijo...

Hola Núria! A seguir endavant i no desanimar-se que encara tens que demostrar moltes coses i segur que t'esperen molts èxits.
A mi encara em fan una mica de cosa les agulles en les anàlisis de sang però si és necesari és el que toca.
Per aquí la cosa va com sempre el temps ja és millor, avui una mica de vent que sempre molesta.
Ja queda menys per la Racons i aviat tocaran entrenaments de qualitat ara toca fer volum i de moment anem complint.
Demà a veure si em puc apuntar per la Quebrantahuesos que dilluns passat va ser un caos, a veure si hi ha sort jejeje!! :)
Cuida't molt i pensa que la temporada és llarga i s'ha de tenir paciència. ;)

Ferran.

robert mayoral dijo...

ànims i força per aquesta recuperació...jo estic pensant en la infiltració per la marató...tinc el genoll cascat, cascat...

Francisco Castaño dijo...

Espero que haga efecto ese antiinflamatorio lo antes posible y que vuelvas a entrenar, vaya rollo eso de estar tocado.

Besos.

Mariona dijo...

Eii Núria!!! Quan ho he llegit no m'ho podia creure... Quina casualitat, a mi em passa exactament el mateix: bursitis a la cadera (trocanter). Vaig haver de deixar de córrer i fins i tot em fa mal caminant. Jo vaig negar-me a la infiltració i de moment em fan ultrasons. En qualsevol cas el més important és trobar l'orígen del problema que en el meu cas sembla que és una dismetria d'1 cm. Sigui com sigui segur que tu estàs més ben assessorada que jo. Espero que recuperis ben aviat!!
Un petó

RAUL GOMEZ dijo...

Eiiiiiii Nuria!!!
Tant de temps sense passar per aqui, i veig que encara estas una mica fotoda de la cadera!!!
Vaja rollo patatero!!!
A veure si milloras el tema de la cadera i d'aqui 4 dies a competir a tope una altra vegada!!!
Cuidat i recuperat!!!